14.2.14

Suolainen pannarirulla


Pellilliseen, eli yhteen rullaan

4 kananmunaa
5dl maitoa
4dl jauhoja
1tl suolaa
♦ Sekoita kananmunat ja maito kulhossa keskenään. Lisää jauhot ja suola, sekoita.
♦ Anna taikinan turvota n.20min.

♦ Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle ja paista uunissa 225'C n.20-30min, kunnes taikina on ruskistunut ja kypsä. Jäähdytä.

Täyte

200g ruohosipulituorejuustoa
1-2 omenaa
1-2 suolakurkkua (irtomyynnissä olevia)
100-150g kinkkusuikaleita
Voit laittaa lisäksi muutakin täytettä, esim. Paprika, punasipuli..

♦ Valmista taikinan valmistumisen aikana täyte.
Pehmitä ensin tuorejuustoa kulhossa sekoittamalla.
Kuutioi kaikki täyteainekset pieniksi ja sekoita ne tuorejuuston joukkoon.

♦ Kun pannaripohja on jäähtynyt, levitä täyte tasaisesti sen päälle.
Lopuksi pohja kääritään rullalle. (Muista aloittaa käärimällä tosi napakasti, jotta rulla ei aukea!)
Kun oot rullannut pannarin tiukasti, kääri se leivinpaperiin ja laita vähäksi aikaa jääkaappiin mehustumaan.

♥ Leikkaa sopivia paloja ja nauti! ♥
(Tätä voit syödä esim. koko viikonlopun aina silloin tällöinen pienen palan ottaen!:-) )


Miltäs kuulostaa, meinaatko kokeilla? :-)

PS.Hyvää ystävänpäivää teille!! ♥




2 kommenttia:

Hyväksyn vain asialliset kommentit!
Kiitos kommentistasi! :-)