Äitienpäivä postauksessa olikin jo kuva Banoffee- kakusta, otin sitä tehdessä välivaihe kuvia, jotta voin teille jakaa sen ohjeen ja joku teistä jo sitä kyselikin! :-)
♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Tarvitset:
♦ n.200g Digestive keksejä
♦ n.50g Rasvaa
♦ 3 Banaania (Halutessasi enemmän)
♦ 1prk Kondensoitua maitoa
♦ 1prk/n.2dl Flora vispiä
♦ Murskaa keksit ja lisää sekaan 50g sulatettua rasvaa, sekoita.
♦ "Kasaa" irtopohjavuoka ja laita murskattu keksiseos vuokaan. Painele keksiseos tiiviisti vuokaan, laita myös n.1-2cm korkuudesti reunoille. (Kuva)

♦ Viipaloi banaanit ja laita ne vuokaan. (Kuvassa on vain yksi kerros banaania, mutta laita useampi kerros!)

♦ Keitä kondensoitu maito purkin ohjeiden mukaan ja levitä se sitten tasaisesti banaanien päälle.
Minulla on valmiiksi keitettyä (vai miten se sanotaan:D), joten tuommoisessa purkissa olevia ei tarvitse keittää.
Minulla on valmiiksi keitettyä (vai miten se sanotaan:D), joten tuommoisessa purkissa olevia ei tarvitse keittää.

^Kondensoitu maito (Tuo on sitä valmista kinuskia)

♦ Vatkaa Flora vispi vaahdoksi, ja levitä tai pursota se viimeisenä päälle.

Anna olla jonkin aikaa jääkaapissa. (Itse pidin yön ajan kylmässä)

Lopputulos pitäisi näyttää suunnilleen tältä! (Älkää välittäkö mun hienoista pursotuksista...:-D)
Tuo on kyllä semmosta herkkua, ettei kovin isoa palaa (onneksi) voi syödä, kun se on niiiin makeaa!
Ai että ku herkkua...:)
VastaaPoistaMmm, se on! ;-)
Poista