5.12.13

Helmiina- keksit

Leivoin eilen Helmiina- keksejä ja ajattelin nyt jakaa reseptin myös teille!
 
200g voita
2dl sokeria
2rkl siirappia
1 keltuainen
6dl vehnäjauhoja
1rkl vaniljasokeria
2tl ruokasoodaa
 
Vatkaa pehmeä rasva, sokeri ja siirappi
Lisää keltuainen
Sekoita ensin kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon
Sekoita kunnes taikinasta tulee murumainen seos
 
Leivo taikinasta 5 tankoa (Ei liian lähekkäin, itse laitoin yhdelle pellille 3 tankoa!)
Paista uunissa 175'C n.15 min kullanruskeiksi
Leikkaa tangot kuumana paloiksi (viistottain n.2cm leveiksi)
 
Nopea tehdä ja maku on
 


4 kommenttia:

  1. nam! taidan kokeilla itsekin :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Vai tarkotitko vilhemiina? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tarkoita, näissä on vähemmän rasvaa, sokeria, jauhoja .. Mutta samantapaisia on!:-)

      Poista

Hyväksyn vain asialliset kommentit!
Kiitos kommentistasi! :-)