1.8.13

Perunarieskat

3dl perunamuusia
1tl suolaa
1 kananmuna
2-3dl ohra- tai hiivaleipäjauhoja

♦ Sekoita kylmään perunamuusiin suola, muna, jauhot
♦ Vaivaa sen verran, että taikina tuntuun sopivan pehmeältä
(Taikinaan ei tarvitse vaivata sitkoa)
♦ Taputtele taikinasta neljä pientä, pyöreää rieskaa leivinpaperin päälle. Käytä jahoja apuna, ettei taikina tartu
♦ Pistele rieskat haarukalla
♦ Paista rieskoja uunissa 230'C  n.5-8 minuuttia, tai kunnes pinta on vähän ruskistunut
♦ Voitele rieskat sulalla voilla ennen tarjoilua

Todella nopeita tehdä & maku on NAM♥, sekä plussana vielä että voit hyödyntää esim. Edellisen päivän (jos on jäänyt) perunamuusin.

9 kommenttia:

  1. Nams, noita mä teiän ennen aika useestikki. Helppoja, nopeita ja hyviä :)Jos olisit tullu mulla käymään ni olisit saanu pannaria :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep,no voi että ku en tienny,tuun enskerralla:-):-)

      Poista
  2. Tosi ihana blogi! :-)
    Liityin lukijaksi, liitythän munkin blogiin?
    myanotherway-ella.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että kiitos paljon:-)!
      Käyn liittyyn sulle.

      Poista
  3. Nami nami:) Varmasti hyviä!

    http://pictureme-m.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. oi tosi hyvän näkösiä! :-)

    tuuliemiliaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Sulla on kivoja kuvia. :)

    VastaaPoista

Hyväksyn vain asialliset kommentit!
Kiitos kommentistasi! :-)