
♦ 1tl suolaa
♦ 1 kananmuna
♦ 2-3dl ohra- tai hiivaleipäjauhoja
♦ Sekoita kylmään perunamuusiin suola, muna, jauhot
♦ Vaivaa sen verran, että taikina tuntuun sopivan pehmeältä
(Taikinaan ei tarvitse vaivata sitkoa)
♦ Taputtele taikinasta neljä pientä, pyöreää rieskaa leivinpaperin päälle. Käytä jahoja apuna, ettei taikina tartu
♦ Pistele rieskat haarukalla
♦ Paista rieskoja uunissa 230'C n.5-8 minuuttia, tai kunnes pinta on vähän ruskistunut
♦ Voitele rieskat sulalla voilla ennen tarjoilua
Todella nopeita tehdä & maku on NAM♥, sekä plussana vielä että voit hyödyntää esim. Edellisen päivän (jos on jäänyt) perunamuusin.
 
 
Nams, noita mä teiän ennen aika useestikki. Helppoja, nopeita ja hyviä :)Jos olisit tullu mulla käymään ni olisit saanu pannaria :P
VastaaPoistajep,no voi että ku en tienny,tuun enskerralla:-):-)
PoistaTosi ihana blogi! :-)
VastaaPoistaLiityin lukijaksi, liitythän munkin blogiin?
myanotherway-ella.blogspot.com
Voi että kiitos paljon:-)!
PoistaKäyn liittyyn sulle.
Nami nami:) Varmasti hyviä!
VastaaPoistahttp://pictureme-m.blogspot.fi/
hih,kyllähän ne maistu :--)!
Poistaoi tosi hyvän näkösiä! :-)
VastaaPoistatuuliemiliaa.blogspot.fi
Sulla on kivoja kuvia. :)
VastaaPoistakiitos Minna:-)!!
Poista